• 070 389 8000 | info@yuvam.nl | Kaapstraat 24 2572HJ, Den Haag

We hebben gevonden 0 resultaten. View results
Geavanceerd Zoeken
Meer zoekopties
we hebben gevonden 0 resultaten
Uw zoekresultaten

Over ons

Welkom bij YUVAM Makelaardij
Yuvam makelaardij is sinds 1995 actief als zelfstandig makelaars kantoor in Den Haag en richt zicht op de bemiddeling bij aankoop, aanhuur, verhuur, in de regio Den Haag.
Wij streven naar professionele dienstverlening waarbij het werkplezier hoog in het vaandel staat. Wij werken continu aan de ontwikkeling van onze dienst verlening en organisatie.
Onze verlening besaat onder meer uit: aankoop, verkoop, aanhuur, verhuur, hypotheken, verzekeringen, beleggingen, VVE beheer en gratis advies.
Graag nodigen wij u uit op ons kantoor om kennis te komen maken en te beoordelen of onze filosofie aansluit op uw verwachtingen van een prettige samenwerking.
voorwaarden:
Voor de voorwaarden om uw woning bij ons te koop te zetten kunt u contact met ons opnemen via de contactbrowser, per e-mail of telefoon. Uiteraard kunt u ook langskomen bij ons op kantoor. In dit gesprek/conversatie kunnen onze collega’s u beter informeren over hoe wij werken. Hierbij kan bijvoorbeeld uitgelegd worden hoe wij adverteren op het internet, wat de kosten zijn en wat voor diensten u van ons kan verwachten.
privacy:
In verband met privacy en wet bescherming persoonsgegevens verstrekken wij geen persoonlijke gegevens aan derden.

Yuvam Makelaardij B.V.

Vergelijk Advertenties